Colours By The Sea Colours By The Sea Colours By The Sea Colours By The Sea

Nieuws

De foto's 2016 staan online:
 
klik hier
 
 
 

LAATSTE INFO NIEUWSBRIEF 17-06
 

Beste Deelnemers

Bewijs van Deelname verloren/kwijt/vermist/opgegeten door printer etc etc?

Geen paniek! Gewoon even met je ID bewijs, langs gaan bij het secretariaat (rechterzijde witte tent op het Bellamy) en zij helpen je alsnog aan je startnummer, T-shirt en zonnebril. Wij sturen deze NIET meer toe!

Startnummers verkocht , graag deze email doorsturen aan degene die je bewijs van inschrijven heeft overgenomen!

Vanaf vandaag kan je startnummer ophalen. Zie nieuwsbrief en info op website Colours als je deze informatie niet eerder ontvangen hebt.

Om ons Running Festival zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we nog wat laatste zaken waar we je aandacht voor willen vragen.

Kinderen:
Kinderen mogen alleen meedoen met de loopt wanneer ze een startnummer 2016 op hun shirt gespeld hebben. Let dus op:

Heeft u uw kind ingeschreven, geen probleem, hij of zijn krijgt het startnummer wat bij de inschrijving hoort.

Heeft u later een startnummer gekocht en zat daar een ingeschreven kind bij met eigen startnummer, geen probleem, uw kind wat jonger is dan 13 jaar, kan dit startnummer gebruiken.Ouder dan 12, dan zijn de kosten € 12,50.

Heeft u later een startnummer van iemand overgenomen waar geen gratis startnummer bij was aangevraagd en u wilt graag uw kind mee laten lopen, dan zal u voor uw kind ook een startnummer moeten overnemen. Het maakt niet uit of het een volwassenen startnummer voor wandelen of hardlopen is. Als uw kind maar een startnummer 2016 op zijn/haar shirt heeft gespeld.Dus zomaar meelopen is NIET toegestaan!

Elke deelnemers dient een geldig startnummer te hebben, dus ook kinderen!

Man beveiliging en onze team leden hebben de opdracht niemand zonder startnummer toe te laten bij de start en op het parcours. We hebben kinderen meegenomen in onze telling. De hoeveelheid poeder is afgestemd op het aantal deelnemers waaraan wij kaarten hebben verkocht.
Toch nog een kaartje kopen, kom op zaterdag 18 juni om 17:00 uur even naar het secretariaat, dan verkopen we overgebleven reserve nummer. Dat zijn er maar een paar, dus op is op! (€20,00 incl shirt etc)

Denk aan onze dieren en onze natuur. Gooi je afval in de afvalbak!
Jumbo sponsort ons evenement met pakjes drinken. Na het tweede kleurenpunt krijg je bij het Rabobank waterpunt een flesje water aangeboden. De dop hiervan hebben we alvast voor je losgemaakt. Net voor de Kazematten krijg je van Jumbo ook nog een pakje drinken aangeboden.
Gooi je afval nooit zomaar op het strand of op de glooiing neer! Denk aan onze dieren en onze zee dus gooi je afval in de afvalbakken waarvan we er heel veel hebben staan!

GEEN EIGEN POEDER!
We hebben meer dan genoeg poeder om je van top tot teen te kleuren!
Wij hebben ons poeder uitgebreid op veiligheid en schoonmaakbaarheid laten testen.
Vijf kleurpunten met op het laatst nog een 6e kleurenpunt waar je zelf kunt kiezen voor de laatste extra kleur. In verband met de veiligheid van alle deelnemers, toeschouwers en ondernemers is het NIET toegestaan om zelf poeder mee te nemen! De ervaring is dat poeder van bijvoorbeeld de Xenox moeilijk te verwijderen is. !

BEPERKTE HOEVEELHEID MERCHANDISE
Vind je het morgen wat frisjes? Wij verkopen handige Colours by the Sea arm-sleeves, die lekker warm zijn en super hip. Bij de info tent verkopen wij ook hoofdbandjes (€5,00), petjes (€10,00), reserve kinder shirts van 2016 (€ 8,50) en shirts van voorgaande jaren (€5,00).

Voor de laatste nieuwtjes en informatie check onze website:

www.coloursbythesea.nl

Wij kijken ontzettend uit naar de vierde editie van Colours by the Sea en hebben er gigantisch veel zin in, hopelijk jullie ook. We zien jullie vandaag of zaterdag.

Met vriendelijke groet,


Organisatie Colours by the Sea
Dinsdag 07 juni 2016

DEELNEMERS INFORMATIE  NIEUWSBIEF MAIL VERZONDEN

Vandaag is de deelnemers mail verzonden naar alle deelnemers die zich hebben opgegeven voor Colours by the Sea 2016.

Niet ontvangen? En wel lezen! Klik dan hier onder

NIEUWSBRIEF COLOURS BY THE SEA 

MEDIA SPONSOR OMROEP ZEELAND
Ja hoor, we hebben ROOD.... Vandaag is ROOD van de Lie...SUPERKEUKENS !
VEILIGHEID STAAT BIJ ONS BOVENAAN!

(naar aanleiding NOS berichtje dat er onveilig poeder in omloop is)

De organisatie van Colours by the Sea garandeert dat we poeder gebruiken dat aan de hoogste eisen voldoet. Wij zijn een familie-evenement, we nemen geen enkel risico.

De Gemeente Vlissingen heeft onder andere, naar aanleiding van de rapporten van onze veiligheidstesten ons een vergunning verstrekt voor dit evenement. De veiligheid van ons evenement heeft onze hoogste prioriteit en wij laten niets aan het toeval over!HZ University of Applied Sciences - Vlissingen

Betrokken bij de stad, betrokken bij sportiviteit en nu ook betrokken als kleurpunt supporter van GROEN.. 


Overal in Nederland zijn Color runs. Ze zijn razend populair. Toch is die ene Colour Run écht Wat Anders: Colours By The Sea in Vlissingen. Het decor maakt hetverschil. Lopend langs de kust, de containerschepen die je bijna kunt aanraken…. Niet voor niets komt de helft van de deelnemers van buiten Zeeland. Uiteraard zijn we in Zeeland zelf ook enthousiast. Laat je op 18 juni bij ons kleurpunt op de foto zetten en maak kans op leuke prijzen!

Provincie Zeeland steunt Colours by the Sea, door de 'adoptie' van het kleurpunt paars. Ook al is Zeeland niet in één kleur te vangen. Daarom hebben we de Zeeuwse kleurenwaaier die de veelzijdigheid van het zee- en landschap van Zeeland laat zien. Interesse in deze kleurenwaaier? Mail dan naar promotie@zeeland.nlONZE EERST HOODSPONSOR

Vol trots kunnen wij meedelen dat de PZC naast kleursponsor van de kleur BLAUW (en Geel) ook HOOFDSPONSOR is geworden van Colours by the Sea 2016


Onze eerste kleursponsor en watersponsor is ook bekend..


Het KOW is er ook weer bij:DUTCH VERMIN SOLUTION - EERSTE SPANDOEKSPONSOR CBTS 2016


 

De eerste SPANDOEK SPONSOR heeft zich aangemeld en daar zijn wel heel erg blij mee.... Ook spandoeksponsor worden mail: sponsor@coloursbythesea.nl

DUTCH VERMIN SOLUTIONS - VLISSINGEN
Dutch Vermin Solutions - partner voor ongediertebestrijding
Dutch Vermin Solutions, uw specialist voor de plaagdierbeheersing, ongediertebestrijding en kwaliteitsinspectie's. Bij het bestrijden helpen wij u graag, maar denkt u ook aan preventief onderhoud! Wij helpen zowel particulieren als bedrijven in Middelburg, Vlissingen en omstreken.
http://www.dvs-ongediertebestrijding.nl of facebook

In reactie op Omroep Zeeland item 13-01-2015

NU NOG MEER GENIETEN VAN KLEUR !!

Het bericht van Omroep Zeeland, dat Colours by the Sea het kleurenpoeder zou vervangen voor confettie is complete onzin. Colours by the Sea zonder kleurpoeder is geen Colours by the Sea. Het bericht van deze omroep klopt dus niet.

Want beste deelnemer je krijgt net als vorig jaar minimaal 7 kleuren poeder en 5 kleurpunten waarbij je uiteindelijk weer als een groot kleurenpallet op het Bellamypark aankomt. Er komt zelfs een extra fun zone, na het laatste kleurpunt.. waarbij je jezelf op de glooiing nog wat bij kan poederen Tongue Out 

Om het risico van kleurpoeder overlast te beperken midden in de stad, en om alle aanwezigen meer te laten meegenieten van de kleuren, zullen wij  het eindfeest starten met een mega coole confetti show, waarbij je de meest gave foto's kan maken.

Ieder jaar maken wij het weer spectaculairder en leuker!

KORTOM: Colours by the Sea zonder kleurpoeder of kleurpoeder vervangen voor confetti zou hetzelfde zijn als: 

de Light Run zonder lampjes, de Ladies Run zonder dames, de Mud Run zonder modder, de Obstacle run zonder obstakels, een marathon van 26 km 

En nu weer tot de orde van de dag:
 

COLOURS BY THE SEA HET (!!!)  FEEST VAN HET JAAR MAKEN!! 

 

zie ook hieronder ook eerdere aankondigingen


28-12-2015

Net als de afgelopen jaren krijg je bij de kleurpunten weer alle kleuren van de regeboog over je heen. 

Na afloop van Colours by the Sea zal er tijdens het eindfeest een spectaculair confetti - kleur show moment zijn. Om een indruk te krijgen van deze show:


18-12-2015

 


THE OFFICIAL AFTER MOVIE COLOURS BY THE SEA 2014


MET DANK AAN : VLADDIE DE KONING !!!! FILM HELD !

 

 

 

top