Colours By The Sea Colours By The Sea Colours By The Sea Colours By The Sea

X-mas City Trail

 

 

LET OP: INSCHRIJVEN X-MAS CITY TRAIL IS NIET MEER MOGELIJK

LAATSTE NIEUWS BRIEF ZOALS VERZONDEN VIA MAIL


Beste deelnemer,

Vrijdag 16 december 2016 ben jij de openingsact van Wonderstroom tijdens de X-mas City Trail in Vlissingen. Graag willen we jullie door middel van deze brief wat extra informatie geven over wat je van ons kan verwachten tijdens deze unieke X-mas City Trail.

Als het goed is heb je ondertussen je startnummer van ons ontvangen via de post. (rond 10 november)
Bij deze willen we iedereen die een donatie hebben gedaan aan de Hart Stichting van harte bedanken. Dankzij jullie giften hebben wij €1500 opgehaald voor deze stichting.
Op vertoon van dit startnummer ontvang je van ons neon armbandjes, een foamstick en een kerstmuts.

Deze kan je vanaf 17:00 ophalen bij de tent naast de Machine Fabriek.

We zouden het geweldig vinden wanneer je aan de start verschijnt met een X-mas City Trail-outfit waar onze fotografen geen genoeg van kunnen krijgen.

18:00 uur start hardlopers 18:10 start wandelaars.
Om 18 uur, aangemoedigd door vele bezoekers waaronder de burgemeester, start een geweldige loop door het centrum van Vlissingen.
De 6 kilometer lange verlichte route (door ons opgehangen, maar voornamelijk verlicht door jullie; de 1500 lopers) kom je onder andere binnen in de bioscoop, de bibliotheek, een school, de Piek, maar bijvoorbeeld ook door bewonershofjes waar je normaal gesproken geen toegang tot hebt. En dat is nog niet alles. Op verschillende plaatsten is er gezorgd voor entertainment en/of licht en geluid van een niveau wat zijn weerga niet kent. Je eindigt weer waar je bent begonnen: in de Machinefabriek, waar je een lekker kop warme chocolademelk krijgt om weer op te warmen voordat je naar huis gaat, of als opwarmertje voor de Afterparty: Jingle Bells Sing Along Show met de Grandpa Nick sessieband die om 21 uur begint.

Nog wat belangrijke punten op een rijtje;
• Kies voor openbaar vervoer of de fiets, indien mogelijk;
• Op vertoon van startnummer ontvang je de armbandjes, foamstick en kerstmuts;
• Leef je uit wat betreft je kerstoutfit;
• Geen lockers of kleedruimte aanwezig;
• Moet je echt een tas kwijt, dan kun je deze plaatsen in de circustent buiten de Machinefabriek. Let op dit is een onbewaakte plaats om je tas neer te zetten. De organisatie is dan ook niet aansprakelijk bij vermissing;
• Start van de loop om 18 uur bij de Machinefabriek;
• Er lopen 300 kinderen mee met hun ouders of begeleiders, de snelste lopers (hardlopers) starten als eerste, gevolgd door de rest;
• Eindpunt is de Machinefabriek waar je de warme chocolademelk kunt halen;
• Ook kinderen dienen over een geldig startbewijs te beschikken;
• Wanneer je je hebt ingeschreven voor de afterparty kun je vanaf 20u30 de feesttent binnen, op vertoon van de bij je startnummer geleverde armband.

Kijk voor meer informatie over Festival Wonderstroom en de X-mas City trail op www.wonderstroom.nl en www.coloursbythesea.nl

Graag tot vrijdag 16 december,

Met vriendelijke groet,
Anthony van de Berg, Stichting Samen in Beweging en Pieter Ventevogel, Festival Wonderstroom.


 

Alle informatie mbt de Xmas City Trail zal op deze pagina staan. De andere pagina's zijn van Colours by the Sea.

Op vrijdag 16 december zal de enige Nederlandse X-MAS CITY TRAIL plaats vinden in Vlissingen.  Dit in samenwerking met het Wonderstroom festival.

De start van deze originele hardloop - wandel route zal rond 18:00 uur plaats vinden vanuit de Machine Fabriek en zal daarna dwars door de stad gaan en zoveel mogelijk unieke locaties aandoen.

Vorig jaar hadden we een test rondje gedaan voor een leuke promo clip:

https://youtu.be/m_Vn_okbfzU

Muziek, theater, lichteffecten, Kerstmannen, koortje, etc etc.. wij hopen de deelnemers een mega ervaring te geven. De loop is een combinatie van een light run, city run en kerstloop. Alle deelnemers krijgen iets wat licht geeft (glow in the dark of foam sticks). Het zal de eerste X-MAS CITY TRAIL zijn van Nederland en niet te vergelijken met de bekende Santa Runs. De X-mas City Trail wordt georganiseerd door de Cultuurwerf en de Stichting Samen in Beweging. 

Kinderen tot en met 12 jaar mogen net als bij Colours by the Sea gratis deelnemen met een ouder (deelname 10 euro). Alle deelnemers krijgen een startnummer, lampjes en gratis toegang tot Wonderstroom (twv 7,50). Er is ook een super gave after party om 21:00 uur (extra kosten 10 euro ipv deurprijs 17,50 of voorverkoop 13,50) met Jingle Bells Sing Along na afloop (begint om 21:00 uur). Deelname hieraan staat los van de Loop, kinderen hebben hiervoor ook een entree ticket nodig.

De X-MAS CITY TRAIL heeft net als Colours by the Sea het doel om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen door een laagdrempelig en vooral heel leuk hardloop-wandel evenement. Onderweg moeten de deelnemers door gebouwen (winkels - horeca - etc), langs hofjes en leuke straten. Alles mag en alles kan, zolang de deelnemers maar verrast worden en met een grote glimlach over de finish komt. 

INSCHRIJVEN KAN VANAF HALF OKTOBER VIA DEZE PAGINA

Tijdens de inschrijving is het mogelijk om een donatie te doen aan de hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en zetten zich in voor een hogere overlevingskans bij een hartstilstand.

Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten.

Werken aan oplossingen

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Hun missie is: hart- en vaatziekten te verslaan!

HELP MEE !!

Loop mee met de X-mas City Trail en doneer uw vrijwillige bijdrage, wij zorgen dat dit bedrag 1 op 1 naar de hartstichting gaat.

ZELF EEN ACTIE OPZETTEN?!

Organiseer zelf een actie door geld op te halen voor de Hartstichting! Vraag familie, vrienden en collega’s om jouw sportieve (en ludieke) actie te steunen tijdens deze bijzondere X-Mas City Trail! Loop en of wandel mee voor je opa, oma, vader, moeder of andere dierbare!

Maak dus hier je eigen actie aan https://actie.hartstichting.nl en ga samen met ons de strijd aan tegen hart- en vaatziekten! Een donatie is uiteraard ook van harte welkom, maar een actie is natuurlijk veel leuker!

 Nog elke dag overlijden er in Nederland meer dan 100 mensen (waarvan 58 vrouwen)

aan hart- en vaatziekten. Dat is onacceptabel. De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. En we zetten ons in om meer levens te redden bij een hartstilstand, beroerte en andere veel voorkomende hart- en vaatziekten. 

 

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN X-MAS CITY TRAIL (LEES DEZE ALTIJD) - klik hier

Inschrijven

Voordat je begint met inschrijven: betaling gaat via Ideal betaling gaat via Ideal houdt dus je bankgegevens bij de hand. (beveiligde verbinding)

 

 

top